جدیدترین اخبار :
  • منطقه منفصله ریمدان در مسیر جهش سرمایه‌گذاری؛ ۸۸ طرح مصوب و ۳۰ طرح در حال اجرا
  • ریمدان در مسیر تبدیل‌شدن به یکی از مرزهای مهم تجاری کشور
  • ریمدان در مسیر توسعه تجارت مرزی؛ تقدیر رئیس‌کل گمرک ایران از اقدامات سازمان منطقه آزاد چابهار
  • همکاری منطقه آزاد چابهار و گمرک ایران برای تسهیل تردد ناوگان در ریمدان
  • منطقه آزاد چابهار در کنار سیستان می‌ایستد؛ توسعه شرق ایران نیازمند پیوند این دو منطقه است

کلیات لایحه ایجاد 8 منطقه آزاد و 12 منطقه ویژه اقتصادی جدید تصویب شد

اقتصادی | تاریخ خبر : 97/06/07 | تعداد بازید :3946
کلیات لایحه ایجاد 8 منطقه آزاد و 12 منطقه ویژه اقتصادی جدید تصویب شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل منطقه آزاد چابهار به نقل از فرینا، در جلسه دویست و سی و هشتم از دوره دهم مجلس شورای اسلامی که در روز چهارشنبه 7 شهریورماه 97 به ریاست علی لاریجانی برگزار شد؛ کلیات لایحه ایجاد 8 منطقه آزاد و 12 منطقه ویژه اقتصادی جدید تصویب شد.
در این جلسه علی ادیانی نماینده قائم شهر، سید محمد جواد ابطحی نماینده خمینی شهر و مجید کیانپور نماینده درود و ازنا به عنوان مخالف سخنرانی کردند.
هم چنین فاطمه سعیدی سخنگوی کمیسیون اقتصادی، محمد فیضی نماینده اردبیل و نمین، سید کاظم دلخوش نماینده صومعه سرا و محمد حسن نژاد نماینده مرند و جلفا هم از این لایحه دفاع کردند. 
مرتضی بانک مشاور رییس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی نیز در این جلسه حضور داشت. 
نمایندگان در نشست علنی امروز (چهارشنبه، 7 شهریورماه) مجلس شورای اسلامی در جریان رسیدگی به لایحه یک فوریتی ایجاد 8 منطقه آزاد تجاری- صنعتی و 12 منطقه ویژه اقتصادی با کلیات آن با 127 رأی موافق، 51 رأی مخالف و 10 رأی ممتنع از مجموع 196 نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل