جدیدترین اخبار :
  • چابهار، نقطه اتصال ایران به جهان: رونق تولید و صادرات در ایران اکسپو ۲۰۲۵
  • بررسی چالش‌ها و فرصت‌های مناطق آزاد در دیدار دبیر شورایعالی با رئیس سازمان بازرسی کل کشور
  • ایران چهارراه ارتباطی شرق به غرب و شمال به جنوب است، این بستر می‌تواند آینده‌ای همراه با صلح و امنیت رقم بزند
  • بگذارید مناطق آزاد به معنای واقعی آزاد باشند
  • اجرای پروژه‌های کلان در منطقه آزاد چابهار؛ از راه‌آهن تا بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی

بیانیه رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار جهت شرکت در راه‌پیمایی روز جهانی قدس

اخبار سازمان | تاریخ خبر : 97/03/17 | تعداد بازید :2435
"عبدالرحیم کردی" مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار، با صدور بیانیه‌ای از کارکنان، تجار، بازرگانان منطقه و عموم مردم چابهار جهت حضور گسترده در راه‌پیمایی روز جهانی قدس دعوت به عمل آورد.

بیانیه‌ی صادره به شرح زیر می‌باشد:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

آخرین جمعه ماه مبارک رمضان، جمعه استقامت، پایداری و مبارزه با دشمن بشریت امروز، اسرائیل اشغالگراست. در یوم‌الله روز قدس مردم روزه‌دار که قریب به یک ماه به خودسازی معنوی پرداخته‌اند با وحدت و یکپارچگی همراه و همگام با مسلمانان روزه‌دار جهان، در خط مقدم مبارزه با مستکبران و زورگویان دنیا ندای دفاع از مردم مظلوم فلسطین را سر می‌دهند.

قدس، فصل مبارزات خونین تاریخ 'مقاومت اسلامی' است که‌برگ آن، یادمان فریادی بی‌کرانه، مظلومیتی بی‌مرز و حماسه‌ای ماندگار از رشادت‌های ملت‌های آزاداندیش در سراسر جهان می‌باشد.

روز قدس امسال در حالی برگزار می‌شود که خاورمیانه بیش از هر زمان دیگری در آتش تفرقه و تروریسم می‌سوزد و جهان اسلام نیز چند پاره‌تر از هر زمان دیگر، به درگیری‌های داخلی مشغول است.

بدین‌وسیله ضمن دعوت از کارکنان، تجار و بازرگان منطقه آزاد چابهار و همچنین عموم مردم به همراه ملت بزرگ ایران با حضور پررنگ خود در لبیک به فرمایشات مقام معظم رهبری مدظله‌العالی و با ادای دین و احترام به شهدای راه آزادی قدس، حمایت همیشگی خود را از آرمان قدس شریف، انتفاضه سرافراز و مقاومت ملت مظلوم فلسطین اعلام داشته و با شرکت در راهپیمایی عظیم و شکوهمند روز قدس فریاد «مرگ بر اسرائیل» خود را به گوش جهانیان خواهیم رساند.

عبدالرحیم کردی
رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل