جدیدترین اخبار :
  • تشکیل کارگروه و دبیرخانه پیشگیری و مقابله با قاچاق کالا و ارز در منطقه آزاد چابهار
  • تأکید مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار بر تسریع توسعه زیرساخت‌های منطقه منفصله ریمدان
  • بازدید مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار از پروژه‌های عمرانی و زیرساختی منطقه منفصله ریمدان
  • برگزاری دوره آموزش کامپیوتر ویژه زنان خودسرپرست
  • بازدید مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار از مدرسه استثنایی هدایت؛ تأکید بر رفع مشکلات و بهبود امکانات آموزشی
امضای تفاهم نامه همکاری بین معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، استاندار سیستان و بلوچستان و مدیر عامل منطقه آزاد چابهار

طرح منطقه ویژه علم و فن‌آوری در منطقه آزاد چابهار اجرا می‌شود

اقتصادی | تاریخ خبر : 97/02/25 | تعداد بازید :4670
امضای تفاهم نامه همکاری بین معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، استاندار سیستان و بلوچستان و مدیر عامل منطقه آزاد چابهار برای ایجاد منطقه ویژه علم و فناوری مکران در منطقه ازاد چابهار صورت گرفت.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل منطقه آزاد چابهار به نقل از مناطق آزاد، این تفاهم نامه، امروز ٢۴ اردیبهشت ماه ١٣٩٧ در جلسه ای که با حضور معاون علمی و فناوری رییس جمهور و استاندار سیستان و بلوچستان و مدیر عامل منطقه ازاد چابهار برگزار و به امضا رسید.

عبدالرحیم کردی بعدازظهر امروز در نشست کارگروه منطقه ویژه علم و فن‌آوری سیستان و بلوچستان با اشاره به ظرفیت‌های بالقوه استان سیستان و بلوچستان علی الخصوص چابهار اظهار داشت: منطقه ازاد چابهار دارای ظرفیت های مختلفی است که پیدایش منطقه ویژه علم و فناوری را زمینه سازی کرده است.

وی در این خصوص گفت: مذاکرات صورت گرفته بین دانشگاه بین المللی چابهار، دانشگاه نیزوا در عمان، پارک نواوری مسقط، صندوق فناوری عمان برای ایجاد مرکز مشترک توسعه فناوری نیز انجام شده است.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل