جدیدترین اخبار :
  • قوانین حمایتی از مناطق آزاد نباید دستخوش تفسیرها و اقدامات سلیقه‌ای شود
  • توافق تاریخی بین سازمان منطقه آزاد چابهار و شهرداری چابهار؛ گامی بلند به سوی توسعه یکپارچه
  • بازگشت به چرخه تولید احیای واحد تولیدی، شرکت توسعه بحار تجارت تولید کننده روغن و کنجاله
  • بررسی نظام مسائل مناطق آزاد در نشست دبیر شورای‌عالی با هیأت رئیسه فراکسیون مناطق آزاد مجلس
  • مناطق آزاد، پشتوانه تاب آوری ملی در حوزه سلامت و غذا و دارو در بحران جنگ کشور

ریگی: مطالعات کریدور ایران و افغانستان تکمیل شده است

اقتصادی | تاریخ خبر : 3/08/29 | تعداد بازید :513
مدیرعامل منطقه آزاد چابهار در نشستی با هیئت افغانستانی اعلام کرد که مطالعات کریدور اتصال ایران و افغانستان به پایان رسیده و این امر می‌تواند به تقویت روابط اقتصادی و تجاری میان دو کشور کمک کند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل منطقه آزاد چابهار به نقل از ایراف،«حمیرا ریگی» مدیرعامل منطقه آزاد چابهار در نشستی با حضور هیئت افغانستانی به ارائه توضیحاتی در خصوص ظرفیت‌های بندر چابهار و نقش آن در مبادلات اقتصادی دو کشور پرداخت.

وی در این نشست گفت: مطالعات کریدور که ایران و افغانستان را متصل می‌کند، به پایان رسیده است و این موضوع می‌تواند به تسهیل مبادلات تجاری و اقتصادی میان دو کشور کمک شایانی کند. به زودی راه‌آهن زاهدان تکمیل خواهد شد که این امر به ایجاد اتصال‌های جدید و تسهیل حمل و نقل کمک می‌کند.

ریگی افزود: «چابهار به عنوان یک منطقه آزاد و استراتژیک، دسترسی به اقیانوس و آب‌های آزاد را فراهم می‌کند و ما به دنبال ایجاد شرایط مناسب برای بهبود وضعیت اقتصادی افغانستان هستیم. همچنین، با توجه به تخفیف ۴۰ درصدی که برای حمل بار از طریق بندر چابهار در نظر گرفته‌ایم، شرایط مناسبی برای تاجران افغان فراهم شده است.»

هیئت افغانستانی نیز در این نشست بر اهمیت بندر چابهار تأکید کرد و اظهار داشت: «ما مصمم هستیم که از ظرفیت‌های بندر چابهار استفاده کنیم و امیدواریم با اتصال راه‌آهن، مبادلات تجاری ما تسهیل شود. همچنین، مشکلات ویزا برای تاجران افغان باید حل شود تا بتوانیم از این ظرفیت‌ها بهره‌برداری کنیم.»

این هیئت همچنین خواستار فراهم کردن شرایط آموزشی برای مهندسین افغان در زمینه راه‌آهن در منطقه چابهار شد تا بتوانند در این حوزه تخصص کسب کنند و به توسعه روابط اقتصادی دو کشور کمک نمایند.

این نشست نشان‌دهنده عزم جدی دو کشور برای تقویت همکاری‌های اقتصادی و تجاری و بهره‌برداری از مزایای بندر چابهار به عنوان یک نقطه کلیدی در منطقه است.

با توجه به روابط تاریخی، دینی و فرهنگی میان ایران و افغانستان، امید است که این تلاش‌ها به بهبود وضعیت اقتصادی دو کشور منجر شود و زمینه‌ساز توسعه پایدار در منطقه گردد.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل