جدیدترین اخبار :
  • چابهار دروازه توسعه تجارت و ترانزیت مشترک ایران و افغانستان
  • سازمان منطقه آزاد تجاری - صنعتی چابهار و دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار میزبان اولین جشنواره ملی صنایع خلاق و فرهنگی ایران
  • ترسیم فصلی جدید در روابط اقتصادی
  • نشست مشترک سفیر افغانستان و مدیرعامل منطقه آزاد چابهار؛ تأکید بر توسعه همکاری‌های اقتصادی و ترانزیتی
  • هم‌افزایی دولت و منطقه آزاد چابهار برای تحقق عدالت آموزشی در سیستان و بلوچستان

بخش خصوصی بازوی توانمند مناطق آزاد واقتصادی کشور می باشد

اقتصادی | تاریخ خبر : 2/09/23 | تعداد بازید :931
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی دوغارون در اولین کارگروه کریدور شرق به میزبانی منطقه آزاد چابهار، از منطقه آزاد چابهار به عنوان منطقه ثقل این کریدور نام برد و گفت: با توجه به اینکه این کریدور و اهداف اجرایی آن در سال های گذشته مشخص شده است و نقش چابهار یک نقش متفاوت و تعاملی و فراملی می باشد پس حرکت به سمت جلو مورد انتظار است.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد چابهار، مریم قویدل با اشاره به آمادگی منطقه ویژه اقتصادی دوغارون در پیشبرد کریدور شرق افزود: با توجه به تعاملات در مرز دوغارون با افغانستان و سایر کشورها می توانیم با یک رویه یکسان و نداشتن تعارض منافع توسعه منطقه را دوچندان کنیم.

وی بهره برداری درست از این کریدور را مورد تاکید قرارداد و خاطرنشان کرد: منطقه آزاد چابهار به عنوان مبدا دراین کریدور می تواند نقش آفرینی کند.

مدیرعامل منطقه اقتصادی دوغارون اجرایی شدن اصل ۴۴ و عدم تعارض بین بخش خصوصی و دولتی را از ضروریات توسعه عنوان کرد و افزود: ما بخش خصوصی توانمندی داریم و اگر بورکراسی اداری تقلیل یابد، بخش خصوصی ورود جدی خواهد کرد.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل