جدیرترین اخبار :
  • کسب رتبه برتر در حوزه عمران و زیربنایی توسط منطقه آزاد چابهار
  • جهش تولید در مناطق آزاد نیازمند رفع موانع حقوقی و اجرایی است
  • یکی از فرصت ها برای تحقق شعار سال، مناطق آزاد و ویژه اقتصادی هستند
  • علاقه‌مندی تاجیکستان برای سرمایه‌گذاری لجستیکی در چابهار
  • سفر معاون وزیر حمل‌ونقل تاجیکستان به چابهار به منظور گسترش مراودات اقتصادی
با حضور دبیر ستاد توسعه مکران و سرپرست وزارت صمت؛

کلنگ ساخت کارخانه ساخت سلول‌های خورشیدی در منطقه آزاد چابهار بر زمین خورد/ چابهار دروازه ای برای ورود ایران به عرصه فتوولتائيک جهان

اقتصادی | تاریخ خبر : 2/02/28 | تعداد بازید :515
کلنگ ساخت کارخانه ساخت سلول‌های خورشیدی با حضور دبیر ستاد توسعه مکران و سرپرست وزارت صمت در منطقه آزاد چابهار بر زمین خورد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد چابهار، پنج‌شنبه 28 اردیبهشت‌ماه 1402، با حضور حسین دهقان، دبیر اجرایی شورای توسعه مکران و سید مهدی نیازی، سرپرست وزارت صمت، ساخت شرکت آرین انرژی مکران با سرمایه‌ای بالغ‌بر ۲ میلیارد یورو کلید خورد.

با راه‌اندازی این کارخانه، تکنولوژی تولید زنجیره صنعت فتوولتائيک به‌صورت کامل در کشور بومی‌سازی شده و ایران جزو معدود کشورهای دارنده این تکنولوژی در جهان می‌شود که نویدبخش توسعه این صنعت در کشور است.

هدف از احداث شرکت آرین انرژی مکران ، گسترش فرهنگ تولید انرژی پاک و بومی‌سازی یکی از پیچیده‌ترین و پیشرفته‌ترین تکنولوژی‌های تولید انرژی پاک در جهان ، احداث کامل کارخانه‌های زنجیره پنل خورشیدی و همچنین کارخانه‌های پایین‌دستی موردنیاز این مجموعه در منطقه آزاد تجاری چابهار را در دستور کار خود قرار داده است.

طرح زنجیره کامل تولید مدوله‌ای فتوولتائيک از ماسه تا پنل خورشیدی با ظرفیت 6000 مگاوات در سال ضمن فراهم ساختن فرصت اشتغال مستقیم برای 10 هزار نیرو و غیرمستقیم برای بیش از 30 هزار نیرو، بزرگ‌ترین و درعین‌حال کامل‌ترین زنجیره تأمین در ایران و خاورمیانه خواهد بود.

فرآیند تولید پنل های خورشیدی با استفاده از فناوری‌های داخلی و بومی‌سازی شده، از شن به‌عنوان ماده اولیه آغاز شده و با ایجاد زنجیره تأمین کامل به ساخت پنل ها می‌انجامد.

شرکت آرین انرژی مکران که به‌عنوان طرح توسعه شرکت مانا انرژپاک نیز محسوب می‌شود درمجموع 15 محصول و ماده اولیه قابل‌عرضه مربوط به صنعت فتوولتائيک را تولید خواهد نمود که ۱۲ نوع آن برای نخستین بار در کشور تولید خواهد شد و ازجمله مهم‌ترین آن می‌توان به محصول پلی سیلیکون به‌عنوان مهم‌ترین جز پنل خورشیدی اشاره کرد.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل