جدیدترین اخبار :
  • چابهار، نقطه اتصال ایران به جهان: رونق تولید و صادرات در ایران اکسپو ۲۰۲۵
  • بررسی چالش‌ها و فرصت‌های مناطق آزاد در دیدار دبیر شورایعالی با رئیس سازمان بازرسی کل کشور
  • ایران چهارراه ارتباطی شرق به غرب و شمال به جنوب است، این بستر می‌تواند آینده‌ای همراه با صلح و امنیت رقم بزند
  • بگذارید مناطق آزاد به معنای واقعی آزاد باشند
  • اجرای پروژه‌های کلان در منطقه آزاد چابهار؛ از راه‌آهن تا بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی

کاشت 63 نهال درخت به مناسبت اولین سالگرد شهادت سردار دلها در دانشگاه بین المللی چابهار

اخبار سازمان | تاریخ خبر : 99/10/27 | تعداد بازید :2594
مراسم کاشت 63 اصله نهال به مناسبت اولین سالروز شهادت سردار اسلام سپهبد حاج قاسم سلیمانی با حضور مدیران سازمان منطقه آزاد چابهار، فرمانده سپاه شهرستان چابهار و جمعی از مسئولان اداری شهرستان و دانشجویان در محل دانشگاه بین المللی چابهار برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل منطقه آزاد چابهار، سرهنگ محمدعلی پوراحمدیان فرمانده سپاه شهرستان چابهار در این مراسم اظهار داشت: سردار شهید قاسم سلیمانی در عرصه مبارزه با استکبار به اسوه ماندنی مقاومت در جهان تبدیل شده است.

وی افزود: سردار شهید سلیمانی به دلیل اینکه امنیت و آرامش برای مردم را هدف خود قرار داده بود در مناطقی که دارای ناامنی از طرف استکبار و یا اشرار بود با شجاعت و دلاوری حاضر و مبارزه می کرد.

دکتر سجادی معاون آموزشی دانشگاه بین المللی چابهار نیز اظهار داشت: شهدا حق بزرگی بر گردن همه ما دارند و ما باید راه و رسم شهدا علی الخصوص سردار دلها را ادامه و گرامی بداریم.

وی گفت: شهید حاج قاسم سلیمانی، معمار جبهه مقاومت اسلامی و رمز پیروزی این شهید عزیز بیداری، مقاومت و بصیرت است.

وی ادامه داد: در مراسم امروز 63 نهال درخت به یاد 63 سال عمر با برکت سردار اسلام حاج قاسم سلیمانی در این دانشگاه کشت خواهند شد.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل