جدیدترین اخبار :
  • مدیرعامل منطقه آزاد: پشتیبانی دولت، زمینه‌ساز سرمایه‌گذاری در منطقه آزاد چابهار شد
  • چابهار در مدار تعاملات بین‌المللی؛ تردد مستمر مسوولان کشورهای مختلف به بندر اقیانوسی ایران
  • چابهار در مرکز توجه کشورهای خارجی و تقویت دیپلماسی اقتصادی
  • پانزدهمین سالگرد شهدای تاسوعای حسینی برگزار شد
  • امضای تفاهم‌نامه منطقه آزاد چابهار و بانک کشاورزی
وحید رئیسی:

برنامه‌ریزی منظم و هدفمندی جهت افزایش ظرفیت تولید در منطقه آزاد چابهار در حال انجام است

اقتصادی | تاریخ خبر : 99/04/21 | تعداد بازید :2784
مدیر تسهیل تولید و فناوری‌های پیشرفته سازمان منطقه آزاد چابهار گفت: برنامه‌ریزی منظم و هدفمندی جهت افزایش ظرفیت تولید در سال جهش تولید در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری برای واحدهای تولیدی در حال انجام است.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد چابهار وحید رئیسی افزود: کمیته رفع موانع تولید منطقه برای برطرف نمودن مشکلات واحدهای تولیدی غیرفعال در روزهای چهارشنبه به ریاست رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل سازمان به‌صورت منظم تشکیل و به مشکلات واحدهای تولیدی رسیدگی می‌شود.

رئیسی اضافه کرد: به‌منظور تحقق شعار سال ۶ راهبرد و ۲۴ شاخص تعریف و برنامه‌ریزی برای عمل به آنها در دستور کار قرارگرفته است.

وی بیان کرد: علاوه بر مذاکرات مستقیم با واحدهای تولیدی منطقه، فعالین اقتصادی در امر تولید می‌توانند موارد مرتبط با کمیته رفع موانع تولید را با مراجعه به سایت سازمان منطقه آزاد چابهار و تکمیل فرم مربوطه با دبیرخانه کمیته در میان گذاشته تا در اولین کمیته طرح و تصمیمات لازم جهت رفع موانع اتخاذ شود.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل