جدیدترین اخبار :
  • بگذارید مناطق آزاد به معنای واقعی آزاد باشند
  • اجرای پروژه‌های کلان در منطقه آزاد چابهار؛ از راه‌آهن تا بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی
  • تفاهم نامه سازمان متخصصین و مدیران ایران با مدیریت سازمان مناطق آزاد
  • هم‌افزایی وزارت‌راه و دبیرخانه شورای‌عالی برای بهبود وضعیت مسکن و حمل‌ونقل در مناطق آزاد
  • انتصاب در منطقه آزاد چابهار
همزمان با هفته میراث فرهنگی توسط سازمان منطقه آزاد چابهار صورت گرفت:

تجلیل از استاد کار قدیمی معماری سنتی در هفته میراث فرهنگی

اقتصادی | تاریخ خبر : 99/02/30 | تعداد بازید :2575
مدیر امور گردشگری سازمان منطقه آزاد چابهار گفت: به مناسبت هفته میراث فرهنگی از یک عمر فعالیت‌های مرمتی و تلاش‌های سخت و پر زحمت استاد غلامحسین دلوشی از قدیمی‌ترین استادکاران مرمت بناهای تاریخی در شهرستان چابهار توسط سازمان تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد چابهار عدنان حسینی با اشاره به اینکه تلاش‌های ایشان در زمینه حفاظت و ترویج معماری سنتی در استان قابل تقدیر است، افزود: استاد دلوشی هنرمند معمار و مرمتگر سنتی، مرمت قلعه های بمپور و ایرانشهر، تلگرافخانه و فرمانداری قدیم، گمرگ قدیم، قلعه پرتغالی‌ها و خانه‌های دلوشی تیس از شاخص‌ترین بناهای تاریخی استان سیستان و بلوچستان را در کارنامه کاری خود دارد.

شایان ذکراست استاد دلوشی اهل روستای تاریخی تیس منطقه آزاد چابهار است که سابقه فعالیت‌های مرمتی اش به بیش از ۳۵ سال میرسد.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل