جدیدترین اخبار :
  • مدیرعامل منطقه آزاد: پشتیبانی دولت، زمینه‌ساز سرمایه‌گذاری در منطقه آزاد چابهار شد
  • چابهار در مدار تعاملات بین‌المللی؛ تردد مستمر مسوولان کشورهای مختلف به بندر اقیانوسی ایران
  • چابهار در مرکز توجه کشورهای خارجی و تقویت دیپلماسی اقتصادی
  • پانزدهمین سالگرد شهدای تاسوعای حسینی برگزار شد
  • امضای تفاهم‌نامه منطقه آزاد چابهار و بانک کشاورزی
فرزین حقدل:

نحوه عمل بانکها پس از الحاق اراضی جدید به منطقه آزاد چابهار بررسی شد

اقتصادی | تاریخ خبر : 99/02/25 | تعداد بازید :2003
معاون اقتصادی و سرمایه‌گذاری سازمان منطقه آزاد چابهار گفت: در دومین نشست شورای پولی و بانکی منطقه در سال ۹۹، باتوجه به الحاق اراضی جدید به منطقه آزاد چابهار هماهنگی های لازم درخصوص نحوه عمل بانک‌ها پس از الحاق انجام شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد چابهار، فرزین حقدل در این نشست که با حضور مدیران حوزه اقتصادی سازمان و روسای بانک‌های منطقه برگزار شد،افزود: مدیران بانک‌های سطح منطقه نظرات خود در این خصوص را بیان کردند.

حقدل اضافه کرد: در بخش‌هایی که نیازمند به هماهنگی بیشتر بودبانک‌ها ملزم به استعلام از سرپرستی‌ها شدند.

شایان‌ذکراست بانک‌های ملی، ملت، تجارت، سپه، صادرات، توسعه صادرات، تعاون، كشاورزی قوامين، انصار، حكمت، رفاه کارگران و مسکن در منطقه آزاد چابهار به سرمایه‌گذاران، تجار و فعالین اقتصادی منطقه خدمات بانکی ارایه می‌دهند.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل