جدیدترین اخبار :
  • 10 واحد جدید فرآوری برنج در چابهار راه‌اندازی می‌شود
  • تأکید بر ورود تفاهم‌نامه دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران و منطقه آزاد چابهار به مرحله اجرا از کشاورزی فراسرزمینی و امنیت غذایی تا توسعه اقتصاد دریامحور، مهار ریزگردها و احیای دانشگاه بین‌المللی چابهار
  • دانشگاه تهران پیشران توسعه علمی سواحل مکران و امنیت غذایی
  • جذب ۲۱ همت سرمایه‌گذاری در ریمدان؛ تغییر مسیر یک مرز برای پیوند با بازار پاکستان + فیلم
  • حضور نمایندگان دبیرخانه شورایعالی و سازمان‌های مناطق آزاد در بیست‌وششمین نمایشگاه تجارت و سرمایه‌گذاری شیامن چین
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار:

با افزایش ظرفیت سواحل مکران، توسعه تجارت در این منطقه رونق چشمگیری داشته است

اقتصادی | تاریخ خبر : 98/12/07 | تعداد بازید :3589
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار گفت: از ابتدای انقلاب تاکنون با افزایش ظرفیت سواحل مکران، توسعه تجارت در این منطقه رونق چشمگیری داشته است.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد چابهار به نقل از خبرگزاری صداوسیما مرکز سیستان و بلوچستان، عبدالرحیم کردی افزود: بندر چابهار پس از پیروزی انقلاب اسلامی توسعه چشمگیری یافته، به‌طوری‌که امروز یکی از ۴ شهر لجستیکی کشور است.

کردی اضافه کرد: بندر چابهار نقطه اتصال ترانزیتی کشورهای آسیای میانه است بطوریکه انعقاد قرارداد کشورهای افغانستان، هندوستان، پاکستان برای سرمایه‌گذاری در این بندر افزایش‌یافته است.

وی بابیان اینکه طرح‌های فولاد و پتروشیمی مکران تولید و اشتغال در منطقه را افزایش خواهد داد، گفت: پروژه فولاد به ظرفیت یک‌میلیون و ششصد هزار تن در حال پیشرفت است.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار ادامه داد: سالیانه بیش از یک‌میلیون و 500 نفر گردشگر داخلی و خارجی از بندر چابهار دیدن می‌کنند.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل