جدیدترین اخبار :
  • رفع موانع تجاری و مرزی/ تسریع استقرار گمرک در منطقه منفصله ریمدان
  • برگزاری سومین جلسه کارگروه بررسی پیش‌نویس لایحه اصلاح قانون چگونگی اداره مناطق آزاد
  • جانی تازه برای فرودگاه بین‌المللی چابهار
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری بین دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد و وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی
  • رضا مسرور: مدیران بازرسی باید در بهبود فرآیندهای کسب و کار و تسهیل مجوزها نقش آفرینی کنند

تولید ۱۰ میلیون تن فولاد در چابهار هدفگذاری شده است

اقتصادی | تاریخ خبر : 98/07/13 | تعداد بازید :2335
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار گفت: تولید ۱۰ میلیون تن فولاد در این شهرستان هدفگذاری شده و بزودی با تحقق این امر شاهد توسعه و اشتغال این منطقه خواهیم بود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل منطقه آزاد چابهار به نقل از ایرنا عبدالرحیم کردی روز پنجشنبه در نمایشگاه و همایش فولاد چابهار اظهار داشت: از ۵۵ میلیون تن هدف‌گذاری فولاد کشور در افق ۱۴۰۴ حدود ۱۰ میلیون تن فولاد برای چابهار برنامه‌ریزی شده است.

وی بیان کرد: ۲۰ میلیون تن محصولات پتروشیمی نیز برنامه‌ریزی شده و هشت میلیون تن هم‌اینک مجوز فعالیت محیط زیست را گرفته‌اند و اقدامات در این زمینه بخوبی در حال انجام است.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار افزود: کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی طرح توسعه افزایش محدوده منطقه آزاد را دستور کار دارد.

وی بیان کرد: کنسرسیوم فولاد تشکیل شده و در آینده‌ای نزدیک شرق کشور محور صادرات محصولات فولاد خواهد شد.

کردی برگزاری نمایشگاه و اجرای برنامه‌های مختلف و حضور مسئولان در همایش فولاد را برای سرمایه‌گذاری و توسعه اقتصادی چابهار موثر دانست.

وی بیان کرد: امیدواریم نخستین همایش فولاد در چابهار بتواند مقدمه‌ای برای حضور موثر و مداوم عرصه فولاد به عنوان یک صنعت پیشرو و پیشتاز، منشا تحول بزرگ و صنعتی شدن این شهرستان را فراهم سازد.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار گفت: در سال‌ها اخیر زیرساخت‌های مناسبی در این منطقه فراهم شده و امکانات استقراری خوبی برای همه صنایع پیش بینی شده است.

همایش و نمایشگاه تخصصی فولاد کشور امروز/پنجشنبه/ با حضور رئیس و اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، استاندار سیستان و بلوچستان مدیرعامل منطقه آزاد چابهار، نماینده مردم چابهار در مجلس شورای اسلامی، قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت، معاون وزیر و مدیرعامل شرکت بازرگانی ایران در مرکز همایش‌های بین المللی منطقه آزاد چابهار در حال برگزاری است و تا سه روز ادامه دارد.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل