جدیدترین اخبار :
  • مانور پاکسازی ارتفاعات مشرف به ساحل لیپار برگزار شد
  • دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
  • احیای «خانه نوآوری و صنایع خلاق دروازه اقیانوس چابهار»
  • سومین همایش ملی «رقابت‌پذیری و آینده تحولات شهری با رویکرد اقتصاد دریامحور»
  • مدیرعامل منطقه آزاد: چابهار مقصد راهبردی برای سرمایه‌گذاری، نوآوری و توسعه صادرات است

بندر چابهار از نظر اقتصادی فرصت خوبی برای افغانستان، ایران و هند است

اقتصادی | تاریخ خبر : 3/08/02 | تعداد بازید :696
مولوی ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی عمومی حکومت سرپرست اسلامی افغانستان با اشاره به ارزش بندر چابهار گفته که این بندر از نظر اقتصادی فرصت خوبی برای افغانستان، ایران و هند است.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل منطقه آزاد چابهار به نقل از خبرگزاری صدای افغان (آوا) - کابل: ‏مولوی ذبیح الله مجاهد، سخنگوی مرکزی حکومت سرپرست اسلامی افغانستان با اشاره به ارزش بندر چابهار گفته که این بندر از نظر اقتصادی فرصت خوبی برای افغانستان، ایران و هند است.
بر اساس گزارش باختر، وی در یک کلیپ صوتی افزوده که حکومت اسلامی افغانستان، خواهان روابط اقتصادی خوب با ایران، هند و تمام کشور های جهان است .
وی از تلاش حکومت امارت اسلامی در حفظ روابطش در سایر بخش‌ها با جهان نیز یاد نموده است.
گفتنی است که بندر چابهار یک پل ارتباطی بین کریدورهای بین‌المللی، اقتصادی‌ترین و امن‌ترین مسیر برای تجارت افغانستان با کشورهای هند و چین می‌باشد.
این منطقه توانایی ترانزیت حداقل ۵ میلیون تُن کالای افغانستان به آسیای شرقی را دارد.

 

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل