جدیدترین اخبار :
  • بازدید مشاور رئیس‌جمهور از غرفه منطقه آزاد چابهار؛ تشریح برنامه‌های سرمایه‌گذاری در زنجیره چای و قهوه
  • منطقه آزاد چابهار در مسیر توسعه زنجیره ارزش چای و قهوه و صنایع وابسته؛ حضور سازمان و ۶ شرکت منطقه در نمایشگاه بین‌المللی نوشیدنی‌ها
  • دستور ویژه استاندار برای مدیریت هوشمند مرز ریمدان؛ تأکید بر نقش منطقه آزاد در سامان‌دهی مبادلات
  • 10 واحد جدید فرآوری برنج در چابهار راه‌اندازی می‌شود
  • تأکید بر ورود تفاهم‌نامه دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران و منطقه آزاد چابهار به مرحله اجرا از کشاورزی فراسرزمینی و امنیت غذایی تا توسعه اقتصاد دریامحور، مهار ریزگردها و احیای دانشگاه بین‌المللی چابهار

تلقیح ۱۵۰۰ دوز واکسن کرونا در منطقه آزاد چابهار

اخبار سازمان | تاریخ خبر : 0/06/07 | تعداد بازید :2618
مدیر غذا، دارو و سلامت سازمان منطقه آزاد چابهار گفت: با راه‌اندازی پایگاه واکسیناسیون ویژه تلقیح واکسن کویید ۱۹ (کرونا) با همکاری مرکز بهداشت شهرستان چابهار در منطقه در یک‌ماه گذشته تعداد ۱۵۰۰ دوز واکسن تلقیح شده است.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد چابهار سعید علی بزرگ‌زاده افزود: واکسن‌های تلقیح شده از نوع سینوفارم، آسترازنکا و کوبرکت بوده‌اند که به پرسنل سازمان، بازرگانان و فعالین اقتصادی، کارکنان بانک‌ها و گمرک سطح شهر و منطقه تلقیح شده‌اند.

بزرگ‌زاده اضافه کرد: تلقیح واکسن برای افراد ساکن در پیکره مسکونی منطقه آزاد چابهار و اتباع خارجی سطح شهر و منطقه در این پایگاه نیز آغازشده است.

بزرگ‌زاده تصریح کرد: به تمامی گروه‌های هدف باتوجه به شرایط سنی اعلام شده از سوی وزارت بهداشت و درمان توصیه می‌شود تلقیح واکسن را انجام دهند تا از زنجیره شیوع این بیماری کاسته شود.

وی همچنین گفت: رعایت پروتکل‌های بهداشتی از جمله زدن ماسک، رعایت فاصله اجتماعی و ضدعفونی نمودن اماکن مختلف سطح منطقه تا پایان این اپیدمی از الزامات می‌باشد.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل