جدیدترین اخبار :
  • دکتر محمدسعید اربابی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار با اهالی روستای طیس کوپان دیدار کرد
  • آیین تودیع و معارفه روسای سابق و جدید دفتر نمایندگی وزارت امورخارجه برگزار شد
  • برگزاری نشست مشترک اعضای هیأت مدیره جامعه یاوری کشور ، مجمع یاوران فرهنگ و اندیشه مکران
  • برنامه جامع توسعه همکاری‌های ایران و افغانستان تدوین شود
  • شاخص‌های آماری مناطق آزاد در هشت‌ماهه 1404 منتشر شد

دبیرخانه حفاظت از لاک‌پشت‌های دریایی ایران در چابهار افتتاح شد

اقتصادی | تاریخ خبر : 98/08/01 | تعداد بازید :3405
دبیرخانه حفاظت از لاک‌پشت‌های دریایی ایران و نخستین سمپوزیوم ملی لاک‌پشت‌های دریایی با حضور معاون دریایی سازمان محیط زیست کشور، مدیرعامل منطقه آزاد، مدیران کل محیط‌زیست استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر، نمایندگان محیط‌زیست مناطق آزاد کیش، قشم و اعضای هیات‌علمی و اساتید دانشگاه‌ها درمنطقه آزاد چابهار افتتاح شد.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار در این مراسم اظهار داشت: سواحل مکران با عنایت ویژه‌ای که رهبر معظم انقلاب و دولت دارند طبیعتاً در شرایط فعلی اصلی‌ترین کانون اقتصادی است.

عبدالرحیم کردی افزود: زیرساخت‌های لازم در چابهار در حال انجام است برای همین همه صاحبان صنایع اصرار دارند در این شهرستان مستقر شوند.

وی بیان کرد: چابهار مشوق‌های خاصی به عنوان منطقه آزاد چابهار دارد که این مشوق‌ها جذابیت‌های این منطقه را دوچندان کرده است.

رئیس هیات مدیره منطقه آزادچابهار تصریح کرد: در سال‌های گذشته بنا به ماموریت‌های فرا دستی این سازمان برای سواحل مکران در محدوده چابهار، صنایع فولاد و پتروشیمی را به‌عنوان صنایع بالادستی برای آن تعریف شده است.

وی گفت: ما به یک استانداردهایی دست پیدا کردیم که بسیاری از نگرانی‌های زیست‌محیطی را که جوامع محلی به آن حساس شده بودند و هم الزامات و ضرورت‌های آنها را تلاش کردیم رفع کنیم و تهدیدها را به حداقل رسانده‌ایم.

عضو هیات‌مدیره و معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد چابهار نیز اظهار داشت: این سازمان در راستای مسئولیت‌های اجتماعی خود حفاظت از محیط‌زیست منطقه را به‌عنوان یکی از مهمترین اولویت‌ها در دستور کار قرار داده است.

محمد اکبر چاکرزهی افزود: افتتاح دبیرخانه حفاظت از لاک‌پشت‌های دریایی ایران برای نخستین بار در چابهار نقطه عطف حفاظت از این‌گونه نادر جانوری است.

به گزارش ایرنا رونمایی از سایت اینترنتی حفاظت از لاک‌پشت‌های دریایی ایران در منطقه آزاد چابهار در حاشیه نخستین سمپوزیوم ملی لاک‌پشت‌های دریایی از دیگر ویژه برنامه بود.

 

مشاهده گزارش تصویری

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل