جدیرترین اخبار :
  • تقاضای سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد ۴ برابر شد ۵ ویژگی جذاب برای سرمایه‌گذاران
  • تجلیل و تکریم از معلمان، سرمایه های فرهنگی
  • پیام تسلیت اعضای هیات مدیره درپی درگذشت عموی مدیرعامل سازمان
  • منطقه آزاد چابهار در مسیر انرژی پاک
  • تجلیل از ۱۶۰ کارگر نمونه منطقه آزاد چابهار

راه‌اندازی روش اندازه‌گیری هیستامین صنعت کنسرو ماهی در آزمایشگاه غذا و داروی منطقه آزاد چابهار

اخبار سازمان | تاریخ خبر : 97/03/22 | تعداد بازید :2759
مدیر غذا، دارو و سلامت منطقه آزاد چابهار، گفت: به‌منظور ارتقاء سطح خدمات به تولیدکنندگان صنعت کنسرو ماهی روش اندازه‌گیری هیستامین در آزمایشگاه غذا و دارو و تجهیزات پزشکی سازمان راه‌اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد چابهار"سعید علی بزرگ‌زاده"افزود: با توجه به موقعیت جغرافیایی و پتانسیل شهرستان چابهار درزمینهٔ صنایع شیلاتی و اهمیت بررسی میزان هیستامین در آبزیان و فرآورده‌های آن‌که سبب ایجاد حساسیت در مصرف‌کننده می‌شود.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل