جدیرترین اخبار :
  • سرمایه گذاری در چابهار معافیت مالیاتی 20 ساله دارد
  • موج‌های مونسونی مهمان سواحل مکران؛ "چابهار" بهترین نقطه موج‌سواری غرب آسیا
  • مفهوم مسئولیت اجتماعی شرکتی
  • استقرار سامانه کشوری کسب و کار «سککوک» در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
  • استقرار نظام مدیریت کیفیت در سازمان منطقه آزاد چابهار

راه‌اندازی روش اندازه‌گیری هیستامین صنعت کنسرو ماهی در آزمایشگاه غذا و داروی منطقه آزاد چابهار

اخبار سازمان | تاریخ خبر : 97/03/22 | تعداد بازید :271
مدیر غذا، دارو و سلامت منطقه آزاد چابهار، گفت: به‌منظور ارتقاء سطح خدمات به تولیدکنندگان صنعت کنسرو ماهی روش اندازه‌گیری هیستامین در آزمایشگاه غذا و دارو و تجهیزات پزشکی سازمان راه‌اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد چابهار"سعید علی بزرگ‌زاده"افزود: با توجه به موقعیت جغرافیایی و پتانسیل شهرستان چابهار درزمینهٔ صنایع شیلاتی و اهمیت بررسی میزان هیستامین در آبزیان و فرآورده‌های آن‌که سبب ایجاد حساسیت در مصرف‌کننده می‌شود.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل