جدیرترین اخبار :
  • رونق تولید و اشتغال سرلوحه مدیران در منطقه آزاد چابهار است
  • تیس روستای تاریخی و مهم‌ترین بندر هخامنشیان در چابهار؛ پذیرای گردشگران نوروزی
  • چابهار مقصد اصلی گردشگران 22 استان در نوروز 98
  • نگاه کنفدراسیون آسیا به ایران تغییر خواهد کرد / بوکس ایران در حال پوست اندازی است
  • سومین چاپ راهنمای گردشگری منطقه آزاد چابهار منتشر شد

راه‌اندازی روش اندازه‌گیری هیستامین صنعت کنسرو ماهی در آزمایشگاه غذا و داروی منطقه آزاد چابهار

اخبار سازمان | تاریخ خبر : 97/03/22 | تعداد بازید :690
مدیر غذا، دارو و سلامت منطقه آزاد چابهار، گفت: به‌منظور ارتقاء سطح خدمات به تولیدکنندگان صنعت کنسرو ماهی روش اندازه‌گیری هیستامین در آزمایشگاه غذا و دارو و تجهیزات پزشکی سازمان راه‌اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد چابهار"سعید علی بزرگ‌زاده"افزود: با توجه به موقعیت جغرافیایی و پتانسیل شهرستان چابهار درزمینهٔ صنایع شیلاتی و اهمیت بررسی میزان هیستامین در آبزیان و فرآورده‌های آن‌که سبب ایجاد حساسیت در مصرف‌کننده می‌شود.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل